fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRaspisan konkurs za najprestižniju poslovnu nagradu

Raspisan konkurs za najprestižniju poslovnu nagradu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Asocijacija menadžera Crne Gore (AMM) raspisala je konkurs za izbor najuspješnijih menadžera i preduzetnika za ovu godinu.

„Tradicionalni izbor najuspješnijih menadžera i preduzetnika Crne Gore uživa podršku poslovnih organizacija, kompanija, institucija i medija, a pod pokroviteljstvom je Ministarstva ekonomskog razvoja“, navodi se u saopštenju.

Nagrada koju dodjeljuje AMM prepoznata je kao jedna od najprestižnijih poslovnih nagrada u Crnoj Gori.

Konkurs je raspisan u kategorijama menadžeri godine u mikro, malim, srednjim i velikim preduzećima, akcionarskim društvima, kao i preduzećima koja su u većinskom vlasništvu države.

Konkurs je raspisan i u kategoriji menadžer godine u javnim institucijama, ustanovama i lokalnim upravama, mladi menadžer godine do 35 godina, projekt menadžer godine – najbolje vođeni projekat, nagrada za životno djelo, preduzetnik godine i najbolja institucija za obrazovanje i edukaciju menadžera.

Predloge mogu uputiti članovi i partneri AMM-a, poslovna udruženja, kompanije, zaposleni i sindikati, javne institucije, lokalne uprave, strukovne organizacije i pojedinci na mejl [email protected], sa naznakom Nominacija.

Kandidatkinje i kandidati mogu biti crnogorski i strani državljani koji posluju na teritoriji Crne Gore.

Rok za podnošenje prijava je 15. februar naredne godine.

Odluku o laureatima i specijalnim priznanjima će donijeti Upravni odbor, na predlog Izvršnog odbora AMM-a, a gala svečanost uručenja nagrada planirana je za posljednju sedmicu aprila naredne godine.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Auto-putem od početka godine prošlo 676,84 hiljade vozila

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Auto-putem Princeza Ksenija je od početka godine prošlo 676,84 hiljade vozila. Prema...

Sjutra je Vaskrs

Dalas u polufinalu