fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPoznata imena dobitnica TWBM nagrada za ovu godinu

Poznata imena dobitnica TWBM nagrada za ovu godinu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Najboljim crnogorskim preduzećima kojima upravljaju žene, ili su u njihovom vlasništvu, biće dodijeljene nagrade Top Women Bussines Montenegro (TWBM) 2023, na svečanosti koja će biti organizovana 23. novembra u Centru kulturnih zbivanja (CKZ) Ribnica.

Inicijatorka i direktorica TWBM inicijative, Ljiljana Burzan-Nikolić, kazala je da TWBM Awards odaju priznanje izvrsnim poslovnim ženama koje rukovode preduzećima koja su ostvarila najveće poslovne prihode u svojim kategorijama.

„Pored utemeljenosti u izmjerenim rezultatima poslovanja, posebnost ove inicijative i ovog nagrađivanja jeste i kategorisanje po međunarodno prihvaćenom standardu, uz ispunjavanje dodatnih kriterijuma kvaliteta. Dodjeljujemo priznanja za izvršne direktorice mikro, malog, srednjeg i velikog preduzeća kojima upravljaju žene i za vlasnice mikro, malog i srednjeg preduzeća koje su osnovale žene“, kazala je Burzan-Nikolić.

TWBM nagrada za ostvarene rezultate u poslovanju biće dodijeljena vlasnici preduzeća BTA iz Budve, Bojani Stanarčević, vlasnici Čelebić petrol trade iz Zete, Jasmini Čelebić, kao i vlasnici podgoričke kompanije SAMMS, Anji Radonjić.

U kategoriji preduzeća kojima upravljaju žene, TWBM nagrade biće uručene izvršnoj direktorici kompanije S Maximo Logistika, Simoni Rajković, izvršnoj direktorici preduzeća D way, Dragani Đerić, izvršnoj direktorici firme Farmegra, Branislavi Raičević i izvršnoj direktorici M:tela, Tatjani Mandić.

TWBM inicijativu pokrenula je Agencija za kreativne komunikacije BI Communication, a realizuje se uz institucionalnu podršku Privredne komore (PKCG), Investiciono-razvojnog fonda (IRF) i Sekretarijata Savjeta za konkurentnost, uz generalno pokroviteljstvo NLB banke Podgorica.

Kompanija BI Consulting je oficijelni analitički partner inicijative.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda šampion, kolo prije kraja obezbijedila trofej

Podgorica, (MINA) - Šahisti nikšićke Elektroprivrede pobjedom protiv Herceg Novog, kolo prije kraja Premijer...