fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOdloženi rokovi za dostavljanje ponuda

Odloženi rokovi za dostavljanje ponuda

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Rokovi za dostavljanje ponuda za dodjelu ugovora o koncesiji za detaljna geološka istraživanja i eksploataciju mineralnih sirovina sa ležišta Velja Gorana, Goran, Haj Nehaj i Velji Zabio u Baru, produženi su usljed aktuelne epidemiološke situacije.

Iz Ministarstva ekonomije je saopšteno da se smatra opravdanim odlaganje rokova, usljed poštovanja preporuka Instituta za javno zdravlje i Ministarstva zdravlja, u cilju sprečavanja širenja koronavirusa, mogućih poteškoća u dijelu pripreme dokumentacije neophodne za dostavljanje ponuda, kao i u sprovođenju samog postupka.

Ponude za dodjelu ugovora o koncesiji za detaljna geološka istraživanja i eksploataciju mineralnih sirovina tehničko-građevinskog kamena sa ležišta Velja Gorana moguće je dostaviti do 9. jula, a za ležište Goran do 16. jula.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda za dodjelu ugovora o koncesiji za detaljna geološka istraživanja i eksploataciju mineralne sirovine tehničko-građevinskog kamena sa ležišta Haj Nehaj je 23. jul, a za Velji Zabio 30. jul.

Pitanja u vezi sa izmjenama javnih oglasa, zainteresovani mogu uputiti na adresu Ministarstva ekonomije.

Najčitanije