fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMoguća kupovina preko online prodavnice

Moguća kupovina preko online prodavnice

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Korisnicima Telenor mreže od sada je na raspolaganju online prodavnica, preko koje mogu dobiti sve informacije o uređajima iz aktuelne ponude i naručiti model koji odgovara njihovim potrebama, saopšteno je iz kompanije.

Iz kompanije su kazali da je dovoljno da se odabere opcija Telefoni na naslovnoj stranici i nizom jednostavnih koraka kupi uređaj, bez odlaska u prodavnicu.

„Uređaje je moguće kupiti na rate, čiji iznos zavisi od tarifnog paketa. Takođe, uz kupovinu uređaja, korisnik može na jednostavan način promijeniti tarifni paket, i tako sebi prilagoditi uslove plaćanja“, navodi se u saopštenju.

Korisnik se, nakon što odabere uređaj, identifikuje putem svog broja telefona i lične karte, i dobija uvid u izabrani uređaj, iznos mjesečne rate, tip tarifnog paketa i podatke o isporuci.

Korisnici putem web prodavnice mogu poručiti mobilni telefon, tablet ili mi-fi uređaj, uz kupovinu na postojećem broju ili biranjem novog broja za sklapanje ugovora.

Ukoliko je neki od uređaja trenutno nedostupan, korisnik ga može rezervisati putem online prodavnice.

„Uređaj će korisniku biti isporučen čim bude ponovo dostupan u Telenoru. Isporuka dostupnih uređaja kupljenih preko online prodavnice traje do tri radna dana, a plaćanje se, za sada, obavlja pouzećem“, rekli su iz Telenora.

Kompanija, unaprijeđenjem mogućnosti online kupovine, nastoji da što više digitalizuje poslovanje, a svojim korisnicima omogući sve prednosti upotrebe digitalnih tehnologija.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

Sjutra novi duel Luke Bar i Herceg Novog

Podgorica, (MINA) - Finale plej-ofa EPCG Superlige odbojkašica biće nastavljeno sjutra duelom Luke Bar...