fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKnežević: Zaustaviti progon i maltretiranje zaposlenih

Knežević: Zaustaviti progon i maltretiranje zaposlenih

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević, pozvao je premijera Duška Markovića da zaustavi državne organe da, kako je kazao, progone i maltretiraju njegove zaposlene.

On je u otvorenom pismu Markoviću kazao da vjeruje da mu je cilj uspostavljanje pravne sigurnosti u državi u kojoj je najodgovornija politička ličnost.

“Vjerujem da vam je dobro poznato da je razvoj ekonomije preduslov razvoja svakog društva, želim da vas upoznam sa praksom koja je potpuno suprotna. Istovremeno očekujem od vas da upotrijebite svoj autoritet i zaustavite progon i maltretiranje zaposlenih u kompanijama Atlas grupe od državnih organa koji su pod vašom ingerencijom”, naveo je Knežević u pismu.

On je rekao da će to pismo poslati i ambasadama Sjedinjenih Američkih Država (SAD), Velike Britanije i zemalja članica Evropske unije (EU).

“Službenici Poreske uprave (PU) i Uprave policije ni subotom ni nedjeljom ne izlaze iz naših kompanija i ponašaju se tako da ne poštuju osnovna ljudska prava naših zaposlenih. To se posebno odnosi na A1 televiziju u kojoj ne dozvoljavaju da se isplate plate i da se otvori račun u drugoj banci kako bi televizija ispunila svoje obaveze prema radnicima i poslovnim partnerima”, kazao je Knežević.

To, kako je dodao, ukazuje da neko hoće na silu da zatvori A1 televiziju.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije