fbpx
NaslovnicaMINA BusinessFestival jesenjih boja u subotu

Festival jesenjih boja u subotu

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Luštica Bay Festival jesenjih boja, na kome će se predstaviti domaći proizvođači hrane, poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina, održaće se u subotu duž šetališta u Marina naselju.

Festival, koji se održava već treći put, biće organizovan uz gastronomske specijalitete, animaciju za djecu i muzički program.

Iz kompanije Luštica Development su saopštili da će ove godine Festival okupiti prvenstveno proizvođače sa poluostrva Luštica koji će posjetiocima ponuditi sir, vino, likere, džemove, masline, med, prirodnu kozmetiku i druge domaće proizvode.

“Izlagači će biti Vinarija Giljača, Wilderbees, Pony Art Garden, Olga Ovčar, Luštica Natural Cosmetics, Cvjećara Nina, Bosiljka Vuksanović, Vidak Tomašević, Annabella Candy & Gift Shop”, navodi se u saopštenju.

Festival će se održavati na otvorenom, na više lokacija duž cijele promenade, amfiteatra i bašte restorana Spot.

Na svim lokacijama će biti pozicionirana dezinfekciona sredstva, a svi izlagači i partneri sa kojima sarađujemo na ovom događaju su u obavezi da nose zaštitne maske.

“Prethodna dva izdanja sajma privukla su veliku pažnju učesnika, posjetilaca i medija i uvjerila nas da su ovakve manifestacije veoma interesantne posjetiocima a korisne izlagačima”, dodaje se u saopštenju.

Zainteresovani za domaće proizvode na sajmu će dobiti odličan izbor hrane iz domaće proizvodnje sa luštičkog područja poznatog po vinu, maslinovom ulju i proizvodima od maslina, kvalitetnim sirevima i mliječnim proizvodima, te raznim prerađevinama i domaćim specijalitetima od voća i povrća.

Najčitanije