fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCrnogorski i strani top menadžeri u CEO Forumu

Crnogorski i strani top menadžeri u CEO Forumu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Izvršni odbor Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM) donio je odluku o izboru članova CEO Foruma koje predstavlja strateško i savjetodavno tijelo te asocijacije.

CEO Forum je okupio top menadžere/ke nekih od najznačajnih kompanija u Crnoj Gori iz sektora osiguranja, bankarstva, telekomunikacije, transporta, trgovine i proizvodnje.

“Cilj ovog tijela je da kroz učešće crnogorskih i stranih top menadžera unaprijedi liderske i menadžerske vještine, ali i da usmjerava, dalji razvoj i ostvarivanje ciljeva Asocijacije menadžera“, navodi se u saopštenju.

Za predsjednika CEO Foruma izabran je Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava osiguranja.

Za članove su izabrani glavni izvršni direktor Erste banke Aleksa Lukić, izvršne direktorice M:tel-a Tatjana Mandić i Nelt Grupe za tržišta Crne Gore i Albanije, Ljilja Pižurica, kao i generalni direktor One Crna Gora Branko Mitrović.

Članovi će biti i izvršni direktor Šimšić-Montmilka Milutin Đuranović, glavni izvršni direktor Addiko banke Christoph Schön, kao i izvršni direktori Crnogorskog Telekoma Stjepan Udovičić i Jugopetrola Vasilis Panagopoulos.

Ovo tijelo broji ukupno 16 članova i pored navedenih, članovi po funkciji su i predsjednik AMM-a Budimir Raičković, zamjenik predsjednika Zoran Savić, predsjednik Skupštine Slavoljub Popadić, potpredsjednica AMM-a Marijana Kadić Bojanić, potpredsjednici Vinko Nikić i Radovan Radulović i generalni sekretar CEO Foruma, Anđela Radosavović.

Planirano je da se u narednih mjesec održi konstitutivna sjednica CEO Foruma.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Real nakon jedanaesteraca eliminisao Mančester siti, u polufinalu sa Bajernom

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri madridskog Reala i Bajerna iz Minhena biće rivali u polufinalu...

SC Derbi u finalu