fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBrzina i superiornost u kvalitetu predvode u uzbudljivoj trci tehnološkog progresa

Brzina i superiornost u kvalitetu predvode u uzbudljivoj trci tehnološkog progresa

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Oni koji imaju aktiviran VoLTE servis i pametni telefon koji podržava tu tehnologiju, pokazuju veći stepen zadovoljstva kvalitetom zvuka i brzinom uspostave veze u odnosu na korisnike koji ga ne koriste, saopšteno je iz kompanije One.

“Kada razgovaramo u One Olimpijskoj mreži koristeći VoLTE, sve ide brže i gotovo trenutno. Brzo uspostavljeni pozivi, uz superioran kvalitet zvuka, daju i mogućnost istovremenog surfovanja netom”, navodi se u saopštenju.

Znajući prednosti, mnogi korisnici ovog operatora izabrali su novu tehnologiju i već nakon kratkog perioda iskazuju neskriveno zadovoljstvo ovom uslugom.

“Rezultati dobijeni opipavanjem pulsa korisnika, pokazuju da oni koji imaju aktiviran VoLTE servis i pametni telefon koji podržava ovu tehnologiju, pokazuju veći stepen zadovoljstva kvalitetom zvuka i brzinom uspostave veze, u odnosu na korisnike koji ne koriste navedeni servis”, navdi se u saopštenju.

Sve to za One predstavlja snažan podsticaj da i dalje jača VoLTE bazu, svakim danom osvajajući budućnost.

Komercijalni direktor operacija u kompaniji One, Drago Kažić, rekao je da broj VoLTE korisnika u toj mreži raste iz dana u dan.

One
foto: One

“Ovakav odgovor zaista nedvosmisleno ukazuje na veći stepen zadovoljstva kvalitetom zvuka, brzinom uspostave poziva kao i mogućnosti istovremenog korištenja interneta u toku razgovora putem bržih i modernijih 4G i 5G mreža. To znači da idemo ka konačnom gašenju prevaziđene 3G tehnologije, pokazujući svoje liderstvo u osvajanju novih, koje olakšavaju svakodnevnicu naših korisnika, ali i pozicioniraju Crnu Goru visoko na mapi tehnološki razvijenih zemalja”, istakao je Kažić.

Koliko je kompanija One posvećena ovom cilju najbolje svjedoči činjenica da su jedina telekomunikaciona kompanija u Crnoj Gori u čijem portfoliju su svi pametni telefoni prilagođeni VoLTE tehnologiji.

Menadžer Sektora za upravljanje lancem vrijednosti uređaja, Miraš Šljivančanin, kazao je da je kompanija One lider kada je u pitanju portfolio VoLTE pametnih telefona.

One
foto: One

“Ono što nas čini predvodnicima je činjenica da su samo u našoj ponudi svi uređaji prilagođeni ovoj tehnologiji, što čini VoLTE iskustvo najdostupnijim u One mreži. Pored toga, One ima i najveći izbor 5G telefona koji našim korisnicima donose neprevaziđene brzine i vrhunske performanse. Sve to nas, uz rekordni broj baznih stanica na 3,6 hiljada megaherca (MHz), čini neprikosnovenim liderom i u 5G areni”, poručio je Šljivančanin.

U kompaniji One ističu da se korišćenje VoLTE tehnologije u njihovoj mreži dodatno ne naplaćuje, ali i to da pozivi preko ovog servisa neće uticati na potrošnju interneta koji korisnici imaju u okviru svojih paketa i tarifnih dodataka, dok će istovremeno štedjeti snagu baterije na njihovom telefonu.

“Pozivamo vas da u ovoj uzbudljivoj trci tehnološkog napretka pridružite kvalitetu, kreativnosti i brzini, da trčite ovu trku sa nama jer je One – Olimpijska mreža Crne Gore,” poručuju iz kompanije One.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije