fbpx
NaslovnicaGlavna vijestBilježe 30 odsto veću posjećenost

Bilježe 30 odsto veću posjećenost

Kumbor, (MINA-BUSINESS) – Rizort Portonovi bilježi 30 odsto veću posjećenost u odnosu na prošlu godinu i polako se primiče milionitom posjetiocu, saopštili su njegovi predstavnici.

Direktorica marketinga i komunikacija u Portonovom, Adrijana Husić, kazala je da ovo bila jedna vrlo dinamična i izazovna godina, ne samo za Portonovi i Boku, već i za cijelu Crnu Goru, ali čini se da brojke koje su dostigli pokazuju da su dali maksimum.

“Gotovo 100 događaja od početka ove godine, a polako se primičemo milionitom posjetiocu u Portonovom ove godine i u kontinuitetu bilježimo 30 odsto veću posjećenost u odnosu na prošlu godinu”, rekla je Husić agenciji Mina-business.

Ona je ocijenila da je svemu tome doprinijela promocija, brojni događaji koje su radili, desetine koncerata, sportskih aktivnosti, umjetničkih dešavanja i čini se da na najljepši način ovu ljetnju sezonu privode kraju uz koncert muzike iz Disney crtanih filmova.

“Pored velike posjećenosti, kada su sama dešavanja u pitanju, jako smo ponosni što smo imali veliki broj pregleda svih onih materijala koje smo objavljivali za one koji ili nijesu bili sa nama, ili su htjeli da se podsjete”, kazala je Husić.

Ona je navela da je desetine miliona ljudi, odnosno pregleda, zabilježeno na Instagramu kroz različite video materijale koje su objavili i sve je to dobar uvod za zimsku sezonu i za ono što nas očekuje već od 2. decembra.

“Pored lijepih strana, velike posjećenosti i interesovanja kako za događaje, tako i za smještajne kapacitete, ne samo u Portonovom, već i jedinog i prvog One&Only hotela u Evropi, same kupovine stanova u Portonovom, imamo negdje drugu stranu, a to je sama ekonomska situacija, ne samo u Crnoj Gori, već i na globalnom nivou koja je uticala na kupovnu moć i to je bilo osjetno tokom cijele godine”, smatra Husić.

Prema njenim riječima, ono na čemu Crna Gora kao destinacija mora i dalje da radi jeste prepoznatljivost, brendiranje destinacije, ali i dostupnost bilo da se radi o kopnenom ili avio-saobraćaju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije