fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAligrudić u posjeti Herceg Novom

Aligrudić u posjeti Herceg Novom

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Preseljenje zaposlenih Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) u nove prostorije i mogućnost saradnje po pitanju izgradnje stambenih jedinica za hercegnovske penzionere bile su teme razgovora direktora Fonda, Ranka Aligrudića i hercegnovskog predsjednika Opštine, Stevana Katića.

Aligrudić, koji boravi u posjeti Opštini Herceg Novi, je predstavnike lokalne samouprave informisao da će u narednom periodu lokalna područna jedinica Fonda PIO preseliti u nove prostorije.

Takođe, jedna od tema razgovora bila je i, kako je saopšteno iz Kabineta predsjednika Opštine, rješavanje stambenih potreba za novske penzionere.

“S obzirom na to da je i u prethodnom periodu bilo razgovora na ovu temu sa predstavnicima Udruženja penzionera iz Herceg Novog, odnosno da se za potrebe izgradnje stambenih jedinica ustupi parcela na adekvatnoj lokaciji koja bi zadovoljavala sve parametre, a da Fond PIO i stambena zadruga za izgradnju stanova ulože sredstva kako bi ovaj projekat bio realizovan, učesnici sastanka saglasili su se da je potrebno intenzivirati napore i krenuti u rješavanje ovog problema”, navodi se u saopštenju.

Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik Mirko Mustur, menadžer Opštine, Dušan Vukić i Milica Subotić ispred hercegnovske područne jedinice Fonda PIO.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

USSCG: Saopštenje MPNI zabrinjavajuće i za osudu

Podgorica, (MINA) – Saopštenje Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI) da je granski štrajk...