fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAddiko banka osvojila dvije Best Employer Brand Awards Adria 2021 nagrade

Addiko banka osvojila dvije Best Employer Brand Awards Adria 2021 nagrade

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka dobitnica je dvije nagrade Best Employer Brand Awards Adria 2021, koje za najbolji brend poslodavca dodjeljuje Carreer Centar.

„Proglašena je najboljim brendom poslodavca u bankarskom sektoru i najboljim brendom poslodavca u kategoriji integracije brenda poslodavca i korporativnog brenda“, navodi se u saopštenju.

Best Employer Brand Awards Adria 2021 nagrade dodatno naglašavaju uspješnu implementaciju nove komunikacijske strategije koju je Addiko banka predstavila u martu. Nastala je na osnovu povratnih informacija zaposlenih i korporativnih vrijednosti Addiko banke.

Kroz slogan „banka za netipične bankare“ i različite aktivnosti koje je dosad sprovela, Addiko banka ističe svoju kulturu zajedništva, podsticajno okruženje i važnost lične inicijative kod svakog zaposlenog.

Izvršna direktorica Upravljanja ljudskim resursima Addiko Grupe, Tanya Šplajt-Brainović, kazala je da su u banci ponosni na osvojenim nagradama, koje su još jednom potvrdile da se uz kvalitetne usluge ključ njihove prepoznatljivosti nalazi i u autentičnosti koju pokazuju njihovi zaposleni.

Viši ekspert za HR savjetovanje Addiko Grupe, Marina Jurić, bila je nominovana za najboljeg Employer Brand menadžera.

„Naš cilj bio je da brend poslodavca spojimo s onim što Addiko banka jeste, njenim vrijednostima i kulturom, istovremeno odražavajući iskustva naših zaposlenih. Vjerujemo u kulturu podsticanja inovativnih rješenja, uvažavanja povratnih informacija i njegovanja ljudskih odnosa“, kazala je Jurić.

Prema njenim riječima, Addikov tim zaslužuje da bude prepoznat i percipiran za sve ono što su prošlih godina stvarali u svim zemljama regije u kojima su prisutni.

Agencija Degordian primila je za projekt komunikacijske strategije Addiko banke kao poslodavca nagradu u kategoriji Best Agency Project.

Po čemu je Addiko banka za netipične bankare pogledajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=D1YpFxWv15w&t=9s

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije