fbpx
NaslovnicaCrna GoraOsudili postavljanje trobojki u Beranama

Osudili postavljanje trobojki u Beranama

Podgorica, (MINA) – Socijaldemokrate Crne Gore (SD) najoštrije su osudile postavljanje trobojki u Beranama povodom 13. jula Dana državnosti i pozvale nadležene da odgovorne adekvatno sankcionišu.

Socijaldemokrate Berana navode da mogu da shvate da neko intimno više voli jednu zastavu od druge, ali ovakav odnos prema državnom prazniku i obilježjima države Crne Gore koja su Ustavom definisana, apsolutno je neprihvatljiv i za svaku osudu.

„Nažalost, lokalna vlast u Beranama svojim višegodišnjim činjenjem dovela je do toga da nas njihovo sramno ponašanje ovog tipa nimalo ne iznenađuje“, kazali su it partije.

Prema njihovim riječima, na kraju „iz njih uvijek izbije ono najdublje osjećanje koje uvijek sa sobom nose – mržnja prema nezavisnoj državi Crnoj Gori i svim njenim temeljnim vrijednostima“.

„No, kako njima, tako i onim tzv. procrnogorskim partijama u opoziciji koje su u koaliciji sa njima u pojedinim gradovima, građani će 30. avgusta odrediti pravu mjeru i poslati ih na margine političkog života“, poručili su iz SD Berana.

Najčitanije

Akcija za socijalnu pravdu

Krivična prijava VDT-u zbog dodjele koncesije u Nikšiću

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Akcija za socijalnu pravdu (ASP) uputila je Vrhovnom državnom tužilaštvu (VDT)...