fbpx
NaslovnicaCrna GoraUtvrđuju okolnosti udesa u kojem je učestvovalo vozilo Vlade

Utvrđuju okolnosti udesa u kojem je učestvovalo vozilo Vlade

Podgorica, (MINA) – Policija i Osnovno državno tužilaštvo (ODT) u Podgorici utvrđuju okolnosti saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo službeno vozilo Vlade, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su kazali da su službenici Centra bezbjednosti Podgorica sinoć, odmah po saznanju za saobraćajnu nezgodu, izašli na lice mjesta i preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti.

„Konstatovano je da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovala dva vozila, od koji je jedno službeno vozilo Vlade“, navodi se u saopštenju.

Iz policije su rekli da se u vozilu nalazio N.K. i da on nije odbio alkotestiranje.

„NK je alkotestiran od pripadnika policije, kao i lice koje se nalazilo sa njim u vozilu“, ističe se u saopštenju.

Dodaje se da je policija prikupila obavještenja od učesnika saobraćajne nezgode i očevidaca, i o svemu obavijestila državnog tužioca u ODT u Podgorici.

„U toku su dalje izviđajne radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nezgode, kao i ko je upravljao službenim vozilom“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su, s obzirom na to da se pojavilo više navoda da postoje snimci i fotografije navedene nezgode a koji mogu doprinijeti rasvjetljavanju događaja, pozvali građane i predstavnike medija da dostave navedene materijale.

“Policija u navedenom predmetu potupa profesionalno i sve radnje preduzete su u skladu sa zakonom”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije