Naslovnica Crna Gora Davidović u Goliji promoviše ključni program partije

Davidović u Goliji promoviše ključni program partije

Nikšić, (MINA) – Biznismen Miodrag Daka Davidović potvrdio je agenciji MINA da će danas u Goliji promovisati ključni dio programa nove partije pod nazivom Narodni pokret sa kojim će dočekati izbore u Nikšiću.

„Crkva procjenjuje da je Aranđelovdan, kada se slavi praznik Arhanđela Mihaila, naša nova nada i spasenje, pa smo se zbog toga odlučili da naš Narodni pokret upravo promovišemo na ovaj dan“, rekao je Davidović.

Ključni dio programa koji će danas promovisati, kako je kazao, je rušenje Zakona o slobodi vjeroispovijesti i ekonomski program partije.

„To je ono na čemu ćemo zasnivati našu cjelokupnu strategiju u budućim vremenima i sa kojom ćemo dočekati izbore koji će se održati krajem februara u Nikšiću“, rekao je Davidović.

On je kazao da će prvoj promociji pokreta prethoditi Sveta liturgija u hramu Svetog Save u Goliji, a potom i promocija programa koji će u vremenima koja dolaze biti „naša vodilja i nada našeg naroda i naše Svete apostolske Crkve“.

Davidović je najavio da će danas ispred hrama biti jedan broj ljudi koji će doći da se zajedno pomole Gospodu i da kažu da će uraditi sve da promovišu svoj Narodni pokret, a biće i konferencija za novinare.

Najčitanije

Popović preuzela Budućnost

Podgorica, (MINA) - Legenda crnogorskog rukometa, Bojana Popović novi je trener Budućnosti, saopšteno je...