fbpx
NaslovnicaCrna GoraČarapić: Trač o navodnom atentatu na Đukanovića još jedna obmana DPS-a

Čarapić: Trač o navodnom atentatu na Đukanovića još jedna obmana DPS-a

Podgorica, (MINA) – Razobličavanje afere o navodnom planiranju atentata na bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića obesmislilo je pokušaj opozicionih partija da diskredituju službe crnogorskog bezbjednosnog sektora, kazali su iz Pokreta Evropa sad (PES).

Iz Uprave policije i Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) jutros je saopšteno da informacije da se prijeti Đukanoviću nijesu tačne.

Šef Kluba poslanika PES-a Vasilije Čarapić rekao je da je time dokazano da je taj “trač” izraz očaja Demkratske partije socijalista (DPS) da svom doživotnom vođi priušti još koji minut medijske prisutnosti.

“Informacija koja se na za DPS uobičajen način koordinisano u kontradiktornim verzijama distribuirala kroz medije, ne potiče iz obavještajnih službi, već gotovo izvjesno iz Đukanovićevih neformalnih razgovora sa poznanicima”, naveo je Čarapić u saopštenju.

Kako je rekao, osim neodricanja od poniznosti pred samointeresnim naredbama Đukanovića, manipulisanje javnosti takođe nastavlja da bude sastavni dio djelovanja reformisanog DPS-a.

Čarapić je kazao da je, od nebuloznih neistina o fabrici čokolade i 40 hiljada novih radnih mjesta, preko podvala o cijeni ulja i dizanju poreza na dodatu vrijednost, DPS došao i do “filmsko-poetičnih neistina o navodnoj zavjeri protiv njihovog neprikosnovog lidera”.

“Razobličavanje ove neuspjele afere, od strane domaćih i posredno stranih obavještajnih službi, potpuno je obesmislilo pokušaj diskreditacije službi crnogorskog bezbjednosnog sektor od strane opozicionih partija”, rekao je Čarapić.

On je kazao da je, zastrašivanjem opšte javnosti i zauzimanjem medijskog prostora tom lažnom informacijom, DPS ponovo pokazao da za njih istina i stabilnost nijesu važni, već je važan samo i isključivo Đukanovićev interes.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

vremenska prognoza

Vremenska prognoza: Danas pretežno sunčano, do 25 stepeni

Podgorica, (MINA) - U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, sa najvišom dnevnom...