fbpx
NaslovnicaCrna GoraU Ulcinju uhapšene tri osobe zbog zloupotrebe narkotika

U Ulcinju uhapšene tri osobe zbog zloupotrebe narkotika

Podgorica, (MINA) – Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj uhapsili su tri osobe zbog sumnje da su izvršile krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da je ulcinjska policija pretresla stan i druge prostorije koje koristi E.R. (29) iz Berana, privremeno nastanjen u ulcinjskom naselju Donji Štoj.

Iz Uprave policije su kazali da su njihovi službenici pretresom pronašli dva manja pvc pakovanja sa marihuanom i dva sa kokainom, ukupne mase 10,2 grama, kao i vagu za precizno mjerenje.

Kako su naveli, policija je u istom objektu zatekla i M.V. (21) iz Andrijevice, takođe privremeno nastanjenog u Ulcinju.

„Kod njega je pronađeno manje pakovanje materije za koju se sumnja da je LSD, kao i tri pakovanja sa ukupno 46,8 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana“, kaže se u aopštenju.

Navodi se da je policija došla do sumnje da se E.R. i M.V. bave uličnom prodajom narkotika.

„Sa događajem upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem su nalogu E.R. i M.V. uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, dodaje se u saopštenju.

Iz policije su rekli da je u objektu pretresanja zatečen i M.U. (33) iz Srbije, sa privremenim boravkom u Ulcinju.

„Kod njega je policija pronašla i oduzela pet manjih pvc pakovanja biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, mase 9,3 grama, kao i pakovanje bijele praškaste materije, ukupne mase 32,3 grama, a za koju će se vještačenjem utvrditi da li je riječ o drogi“, kaže se u saopštenju.

Postupajući tužilac se, kako se navodi, izjasnio da se u radnjama M.U. ne stiču elementi krivičnog djela.

“Policija je protiv njega podnijela prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga i on je uhapšen”, kaže se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije