fbpx
NaslovnicaCrna GoraKompanija One solidarno uz Ukrajinu

Kompanija One solidarno uz Ukrajinu

Podgorica, (MINA) – Kompanija One će svim crnogorskim državljanima koji su u martu boravili u Ukrajini otpisati trošak za roming, a postpejd korisnicima umanjiti martovski račun za dio koji je nastao pozivima i poslatim SMS-ovima i MMS-ovima prema svim operatorima u toj državi.

Iz kompanije One saopštili su da je to samo jedna od aktivnosti i mjera koju su preduzeli u znak podrške i solidarnosti sa građanima Ukrajine.

Izvršni direktor kompanije One Branko Mitrović kazao je da su duboko uznemireni događajima koji se dešavaju u Ukrajini i da znaju da bi neki od njihovih korisnika ili njihove porodice i prijatelji mogli biti direktno pogođeni.

„Kako se situacija nastavlja, shvatamo da će povezanost imati ključnu ulogu u ovim kriznim vremenima i želimo da je omogućimo onima kojima je potrebna,” rekao je Mitrović.

On je naglasio da je kompanija One veoma brzo reagovala i odmah po eksalaciji sukoba u Ukrajini tehnički podržala otvaranje donatorske linije Crvenog krsta u Crnoj Gori.

„Ovom prilikom pozivam sve građane da nam se pridruže i pošalju poruku bilo koje sadržine na broj 15888 kako bismo zajedno pomogli ugroženom stanovništvu Ukrajine,“ poručio je Mitrović.

Kompanija One podržala je i učestvovala na donatorskoj večeri za djecu Ukrajine koju su organizovali ND Vijesti i Televizija Vijesti.

Iz kompanije One naveli su da su tom prilikom, podržali i produkciju video spota za pjesmu “Vratite nam snove” posvećenu djeci Ukrajine u izvođenju Milice Radan i Komnena Vukovića, uz pratnju hora D moll.

Iz kompanije su saopštili da su u stalnoj komunikaciji sa organizacijama koje pružaju podršku raseljenim licima kako bi pratili razvoj situacije i pravovremeno reagovali na potrebe onih koji su pogođeni ratnim razaranjima.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije