fbpx
NaslovnicaCrna GoraDruštvoDanas saslušanja pred Odborom za bezbjednost

Danas saslušanja pred Odborom za bezbjednost

Podgorica, (MINA) – Odbor za bezbjednost i odbranu obaviće danas kontrolno saslušanje čelnika bezbjednosnog sektora, premijera Dritana Abazovića i glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića u vezi sa navodima Europola o službenicima Uprave policije Petru Lazoviću i Ljubu Miloviću.

Predviđeno je da budu saslušani, direktor Uprave policije Zoran Brđanin, šef Specijalnog policijskog odjeljenja Predrag Šuković, ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić i vršilac dužnosti direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Savo Kentera.

U dokumentnima Europola, koje je objavio portal Lobertas, navodi se da su službenici policije Petar Lazović i Ljubo Milović članovi kriminalnog klana Kavač.

Predsjednik Odbora, Milan Knežević, kazao je da se postavlja pitanje da li bi se došlo do informacija da one nijesu u vidu transkripta objavljene na portalu Libertas.

“Potrebno je da se nešto pojavi u vidu transkirpta na nekom portalu ili mediju, a onda dođemo do toga da su nadležni imali neke infromacije u vezi sa slučajevima o kojima ćemo govoriti”, rekao je Knežević.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Indeksi pali s rekordnih vrijednosti

Njujork, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu su u četvrtak berzanski indeksi skliznuli s rekordnih...