fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalUbjedljiv poraz pionirske fudbalske reprezentacije

Ubjedljiv poraz pionirske fudbalske reprezentacije

Podgorica, (MINA) – Pionirska fudbalska reprezentacioja Crne Gore poražena je danas u Sofiji, u drugom prijateljskom meču, od Bugarske 6:0.

Prvi međusobni duel, u utorak, završen je neriješeno 3:3.

Domaći sastav do pobjede vodili su Gabrijel Jordanov u 27, Nikolaj Popov u 32, Vasil Ivanov u 39, Danijel Čaušev u 45, Petar Bajrakov u 67. i Danijel Dimov u 69. minutu.

Selektor Minja Ljumović kazao je da je prosto nevjerovatno da crnogorska selekcija u dva dana pokaže dva potpuno različita lica.

“U prvoj utakmici smo vodili sa 3:0 i mogli ubjedljivo da pobijedimo, dok smo danas primili šest golova. Nije Bugarska toliko kvalitetnija, ali su nam se danas dešavale neke greške koje je rival iskoristio. Pokazalo se da teško fizički možemo pariramo protivnicima kada igramo dvije utakmice u tri dana”, rekao je Ljumović.

On je naglasio da o tome dovoljno govori podatak da su se trojica igrača požalila na povrede na poluvremenu prve utakmice.

“Današnji rezultat dovoljno govori o tome. Nadam se da ćemo izvući pouke iz ova dva meča, jer ova generacija ima dosta prostora za napedak”, kazao je Ljumović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije