fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRaspisan konkurs za namjenske bedževe za turističke poslenike

Raspisan konkurs za namjenske bedževe za turističke poslenike

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Unija poslodavaca (UPCG) pozvala je grafičke dizajnere, marketinške agencije i sve kreativce da se do utorka prijave na konkurs za izradu dizajnerskog rješenja namjenskih bedževa za turističke poslenike, kojima se poručuje da su osobe koje ih nose vakcinisane.

Konkurs je raspisan u okviru kampanje za izgradnju imidža Crne Gore kao sigurne turističke destinacije.

„UPCG će, po završetku konkursa i izbora najboljeg rješenja, pozvati preduzeća iz turističke i povezanih djelatnosti da se uključe u kampanju i izrade namjenske bedževe koje zaposleni mogu nositi na radnom mjestu, u toku turističke sezone“, navodi se u saopštenju.

Na taj način bi se, kako smatraju, turistima poslala poruka da su turistički poslenici sa kojima dolaze u kontakt vakcinisani, kao i da je konkretan objekat posvećen aktivnostima koje doprinose stvaranju epidemiološki bezbjednog okruženja za njihov boravak.

Pravo učešća na konkursu imaju sva preduzeća i pojedinci iz Crne Gore.

Dizajnerska rješenja ne smiju biti ranije objavljivana, niti priložena u okviru nekog drugog konkursa.

Uslovi koje vizual namjenskog bedža treba da ispuni dati su u uputstvu za izradu. Svaki učesnik konkursa može da dostavi do dva idejna rješenja.

Predloge dizajnerskih rješenja treba poslati na mejl [email protected].

“UPCG će ovim povodom formirati Komisiju koju čine njeni i predstavnici resornih ministarstava, turističke privrede i ICT sektora”, navodi se u saopštenju.

Autoru izabranog dizajnerskog rješenja UPCG će uručiti nagradu u iznosu od 300 EUR.

Konkurs je objavljen na sajtu www.poslodavci.org.

Najčitanije

Vasilije Bojović osvojio stipendiju Univerziteta u Gracu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Apsolvent Pravnog fakulteta Univerziteta Donja Gorica iz Podgorice Vasilije Bojović, osvojio...