fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU Budvi oko 17,5 hiljada gostiju

U Budvi oko 17,5 hiljada gostiju

Budva, (MINA-BUSINESS) – Na budvanskoj rivijeri trenutno boravi oko 17,5 hiljada turista, saopštili su iz Turističke organizacije Budva (TOB) i dodali da taj primorski grad, nakon uspješne predsezone, spremno ulazi i u glavnu turističku sezonu.

U Budvi je sinoć održano prvo veče glamuroznog događaja pod nazivom Ceremonija otvaranja sezone, a iz TOB-a su naveli da su veoma zadovoljni atmosferom koja vlada u gradu i prepunim trgom u periodu kada glavna turistička sezona još nije počela.

“Spektakularna revija brenda Amato Couture, uzbudljivi performansi u okviru Fusion Fashion Cabaret-a i izložba umjetničkih fotografija Vanishing Tribes of the Omo na pravi način su obilježili prvo veče Ceremonije otvaranja sezone i stvorili nezaboravne uspomene kod mnogobrojnih posjetilaca”, rekli su iz TOB-a.

Predstavnica TOB-a, Marija Franeta, rekla je da već drugu godinu zaredom organizuju Ceremoniju otvaranja turističke sezone.

“Naš cilj da u ovom periodu godine potpuno drugačijim muzičkim, plesnim i modnim sadržajima najvišeg nivoa privučemo što više gostiju u Budvu, potpuno je ostvaren”, dodala je Franeta.

Sinoćna manifestacija je pokazala da nakon ovako uspješne predsezone, Budva spremno ulazi i u glavnu turističku sezonu.

Publika je tokom prve večeri imala priliku da se upozna sa domorodačkim plemenima kroz izložbu Vanishing Tribes of the Omo autorke Đovane Arjafare, ali i uživa u pjevačkom i plesnom talentu performera iz Fusion Fashion Cabaret-a.

Centralni događaj prve večeri bila je revija Amato Couture, koja je Budvu pretvorila u centar visoke mode.

Slavni dizajner Furne One izrazio je zahvalnost što je imao priliku da sarađuje sa TOB i crnogorskoj publici prezentuje svoju glamuroznu kolekciju.

Nakon bogatog kulturno-umjetničkog programa, zabava se do kasnih večernjih sati nastavila na tvrđavi Mogren, gdje su ovaj autentični objekat ispunili zvuci elektronske muzike.

Sjajan provod i slavljenje turizma u Budvi se nastavlja danas bogatim muzičkim programom koji će početi na Trgu slikara od 21 sat.

“Nastupiće letonska harmonikašica Ksenija Sidorova i poznati crnogorski gitarista Miloš Karadaglić, a kasnije i svjetski popularni operski trio iz Italije, Il Volo. Za after-party nas takođe očekuje žurka na tvrđavi Mogren sa početkom od 22 sata, a posebno iznenađenje za sve ljubitelje tehno zvuka je nastup jednog od njegovih utemeljivača – legendarnog američkog DJ-a i producenta Kevina Sandersona”, zaključila je Franeta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije