fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTO Tivat promovisala ponudu grada u Novom Sadu i Beogradu

TO Tivat promovisala ponudu grada u Novom Sadu i Beogradu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija (TO) Tivat u saradnji sa Nacionalnom (NTO) i lokalnim turističkim organizacijama, na tržištu Srbije, predstavlja ponudu destinacije za novogodišnje praznike i zimsku sezonu.

“Promocija Nove godine počela je prezentacijom koja se u srijedu održala u hotelu Hilton u Beogradu u organizaciji NTO-a. Uz zvuke klape Castel Nuovo, brojni gosti, predstavnici medija i turističkih agencija, bili su u prilici da se upoznaju ponudom koju je crnogorska privreda pripremila za predstojeću sezonu i novogodišnje praznike”, navodi se u saopštenju.

U Hiltonu su prisustvovale i članice ženskog tamburaškog sastava La Banda koji će u Tivtu nastupiti 1. januara naredne godine kao predgrupa regionalne zvijezde Željka Bebeka.

Promocija se nastavila na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu koji se održava u periodu od 17. do 19. novembra. Prvi dan sajma je ispraćen posjetom brojnih medija, među kojima je bila i TV Vojvodina i NS internet portal.

U četvrtak je u Kulturnom centru Svilara održana i prezentacija ponude Crne Gore, koja je ovogodišnja zemlja partner sajma u Novom Sadu. Događaju je prisustvovao veliki broj zvanica i medija, a gostima se obratio ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović. Nakon toga je uslijedio koktel i zabavno veče.

Kada su turisti iz Srbije u pitanju, po broju realizovanih dolazaka i noćenja u Tivtu, zauzimaju prvo mjesto. Za prvih devet mjeseci turisti sa ovog tržišta ostvarili su 25,31 hiljadu dolazaka i 271,39 hiljada noćenja.

TO Tivat iskoristila je priliku da na sajmu u Novom Sadu promoviše i bogat četvorodnevni program novogodišnjih praznika u Tivtu. Na sajmu svoju ponudu predstavljaju i hotel The Chedi Luštica Bay i HTP Mimoza.

TO Tivat će nakon Beograda i Novog Sada nastaviti promociju u Sarajevu gdje će se, 30. novembra, održati pres konferencija za predstavnike medija i mnogobrojne goste.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije