fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTO Bar izradila nove brošure aktivnog odmora

TO Bar izradila nove brošure aktivnog odmora

Bar, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija (TO) Bar nastavila je promociju barskog zaleđa izradom brošure aktivnog odmora na engleskom jeziku.

“Brošura pod nazivom Active holiday on two magical shores je od izuzetne važnosti kada je u pitanju kvalitet boravka turista koji su zaljubljenici prirodnih ljepota Bara, barskog zaleđa, kao i outdoor aktivnosti koje je moguće organizovati i doživjeti na našim čarobnim obalama”, navodi se u saopštenju.

Brošura je podijeljena po aktivnostima, od najaktuelnijih do onih manje poznatih, čak i lokalnom stanovništvu.

Deskriptivnim sadržajem i pažljivo biranim fotografijama opisano je krstarenje Skadarskim jezerom, bird-watching, pješačenje i obilazak panoramske rute, kajakarenje, jedrenje, kanjoning i još mnogo toga.

“Oba brošura je samo nastavak aktivnosti koje je TO Bar preduzela kada je afirmacija aktivnog odmora i barskog zaleđa u pitanju. TO Bar je u prethodnih godinu obilježila 160 kilometara pješačkih staza, izradila mapu na engleskom jeziku za pješačenje i planinarenje, kao i brošuru vinarija u toj opštini”, dodaje se u saopštenju.

TO Bar će, prema riječima njenih predstavnika, i dalje nastaviti sa propagiranjem zdravih stilova života, a svi zainteresovani mogu uzeti svoj primjerak brošure u informativnim biroima TO, ili ga preuzeti sa sajta www.bar.travel.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije