fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSwissôtel u Kolašinu otvara vrata u oktobru

Swissôtel u Kolašinu otvara vrata u oktobru

Kolašin, (MINA-BUSINESS) – Swissôtel resort Kolašin, prvi luksuzni hotel na samom skijalištu u Crnoj Gori, dočekaće prve goste u oktobru.

Swissôtel resort biće smješten u planinskom odmaralištu K16 na skijalištu Kolašin 1600.

„Hotelski kompleks sa četiri zvjezdice pozicioniran u veličanstvenom planinskom masivu Bjelasice biće savršeno odredište za ljubitelje zimskih sportova i ljetnjeg odmora na planini“, navodi se u saopštenju.

Otvaranjem hotela u Kolašinu, Accor, vodeća svjetska ugostiteljska grupa sa sjedištem u Francuskoj u čijem sastavu je Swissôtel, proširuje portfelj vrhunskih brendova na jugoistoku Evrope.

„Novoizgrađeni hotelski objekat ponudiće 116 modernih i udobnih soba za ljubitelje ski-in/ski-out koncepta i aktivnosti na snijegu, kao i ljetnjeg odmora na planini, uz planinarenje, vožnju kvadova, boravak u prirodi i druge ljetnje planinske atrakcije“, dodaje se u saopštenju.

Gosti će moći da uživaju u sofisticiranom restoranu, aperitiv baru, SPA centru, koristiće usluge skijašnice i druge pogodnosti.

„Smješten na 1600 metara nadmorske visine, uz skijalište, Swissôtel Resort Kolašin arhitektonski se savršeno uklapa sa spektakularnim krajolikom Bjelasice. Dizajn hotela potpuno je integrisan s prirodnim ambijentom, preovladavaju kamen i drvo visokog kvaliteta osiguravajući luksuznu atmosferu odmarališta i esenciju prirodne vitalnosti Swissôtela“, navodi se u saopštenju.

Investitor i vlasnik hotela je kompanija Ski Resort Kolašin 1600 ltd.

Direktor razvoja Accor za jugoistočnu Evropu, Dilek Sezer, kazao je da će Swissôtel Resort Kolašin pružiti gostima vrhunsko iskustvo zahvaljujući svom položaju, luksuznom dizajnu i predanosti spektakularnom prirodnom okruženju.

„Planine će definisati iskustvo hotela omogućujući gostima da prigrle prirodnu vitalnost Swissôtela”, rekao je Sezer.

Cijenjen zbog inteligentnog dizajna, kvalitetne izrade i svjesnog pristupa održivosti, Swissôtel svojim gostima pruža mir u istraživanju svijeta, otkrivanju istinskih životnih ugođaja i prihvatanju mogućnosti da ga dobro prožive. Swissôtel upravlja sa više od 4,5 hiljada hotela, odmarališta i rezidencija, zajedno sa oko deset hiljada najljepših privatnih vila širom svijeta.

Swissôtel Resort Kolašin biće dio popularnog ski-in/ski-out odmarališta K16 – novog skijaškog odredišta na Bjelasici. Ski centar Kolašin 1600 razvija se u saradnji s Vladom. Uz dodatne skijaške staze i žičare, odmaralište će snažno pozicionirati Kolašin na evropsku kartu zimskih sportova.

K16 resort će uključivati deset hotelskih objekata i 28 planinskih vila. Sa odmaralištem Kolašin 1450 predstavlja prvi planinski rezidencijalni rizort u Crnoj Gori.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije