fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRaspisan konkurs za najbolji članak u cilju promovisanja Crne Gore

Raspisan konkurs za najbolji članak u cilju promovisanja Crne Gore

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) raspisala je nagradni konkurs za najbolji novinarski članak na temu “Neotkrivene priče Crne Gore – putovanje kroz autentična iskustva“, sa ciljem promovisanja Crne Gore kao jedinstvene turističke destinacije.

Iz NTO su pozvali autore – novinare, pisce, blogere, freelencere i druge, da istraže manje poznate destinacije, kulturno-istorijsko nasljeđe, lokalne običaje i druge segmente ponude koji stvaraju nezaboravna iskustva, daleko iznad uobičajenih turističkih očekivanja.

„Ovim konkursom želimo da inspirišemo autore da otkriju neispričane priče koje će doprinijeti promociji naše zemlje kao destinacije bogate autentičnošću. Priče imaju moć da otvore nove perspektive, ukazujući na manje razvijene i istražene aspekte naše ponude, koji mogu kriti veliki potencijal“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da pravo učešća imaju svi autori koji imaju prebivalište u Crnoj Gori i do sada minimum dva objavljena članka u nekim od crnogorskih medija.

Prijava je anonimna, a informacije o načinima i uslovima prijave možete naći na linku https://www.montenegro.travel/me/business/vijesti-i-mediji/vijesti/konkurs-za-najbolji-clanak-na-temu-neotkrivene-price-crne-gore-putovanje-kroz-autenticna-iskustva-2024-09-27

Najbolji autori biće nagrađeni sa 800 EUR za prvu nagradu, 500 za drugu i 300 za treću.

Prijave se mogu podnositi do 18. oktobra do osam sati.

Za više informacija, zainteresovani se mogu obratiti na telefon +382 77 100 001 ili putem e-maila na adresu: [email protected].

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije