fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPKCG da ima značajniju ulogu u kreiranju ekonomskih politika države

PKCG da ima značajniju ulogu u kreiranju ekonomskih politika države

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Privredna komora (PKCG), kao krovna institucija crnogorske privrede, mora imati značajniju ulogu u procesu kreiranja ekonomskih politika Crne Gore, poručeno je na sastanku predsjednika države Jakova Milatovića i predsjednice PKCG Nine Drakić.

Milatović je sa Drakić i saradnicima, kako je saopšteno iz Službe za informisanje predsjednika, razgovarao o načinima buduće saradnje, kako bi zajednički doprinijeli stvaranju uslova za dalje jačanje crnogorske ekonomije.

“Na sastanku je konstatovano da PKCG, kao krovna institucija crnogorske privrede, mora imati značajniju ulogu u procesu kreiranja ekonomskih politika naše države”, kaže se u saopštenju.

Milatović je istakao da je u tom smislu potreban efikasniji rad državne administracije, koja će biti podrška privredi u procesu unaprjeđenja poslovnog ambijenta u našoj zemlji.

“On je PKCG zahvalio na dosadašnjem doprinosu, uz očekivanje da će i dalje nastaviti da bude konstruktivan partner državi na putu ekonomskog napretka”, navodi se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Sabaljenka pobjendica US Opena

Podgorica, (MINA) - Bjeloruska teniserka Arina Sabeljenka pobjednica je US opena. Ona je u Njujorku,...