fbpx
10.9 C
Podgorica
March 28, 2023.
NaslovnicaMINA BusinessMilioniti putnik na Aerodromu Podgorica

Milioniti putnik na Aerodromu Podgorica

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Na Aerodromu Podgorica danas je avionom Air Serbia iz Beograda, koji je sletio u osam sati i deset minuta, doputovala milionita putnica, Svetlana Pokost.

Nju su dočekali izvršni direktor Danilo Orlandić i direktor Aerodroma Podgorica, Dragan Milanović. Milionitoj putnici uručen je poklon – vaučer za boravak u hotelu Centre Ville u Podgorici.

“Prvi put posjećujem Crnu Goru i ovo je pravo iznenađenje za mene. Živim na Kipru već sedam godina, i planiram da se preselim sa porodicom u Tivat. Nikada nisam doživjela ništa slično, mnogo sam srećna zbog ovakvog dočeka”, rekla je Pokost.

Orlandić je naveo da je taj događaj kulminacija sjajne godine za Aerodrom Podgorica.

„Koliki je obim saobraćaja bio na Aerodromu Podgorica govori činjenica da smo milionitog putnika ove godine dočekali čak dva i po mjeseca ranije u odnosu na 2017. godinu i 20-ak dana ranije nego u prošloj godini”, rekao je Orlandić.

Prema njegovim riječima, postoji veliki rast saobraćaja tokom cijele godine i na Aerodromu Podgorica i u ovom trenutku je na oba aerodroma opsluženo 155 hiljada više putnika nego prošle godine.

“U naredna tri mjeseca očekujemo nastavak dobrih rezultata, a ova godina će ostati upisana kao najuspješnija godina za našu kompaniju“, dodao je Orlandić.

Najčitanije

Podrška za upravljanje otpadom u stočarskoj proizvodnji

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kroz Agrobudžet za ovu godinu objavilo...