fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšen osumnjičeni za obljubu maloljetnika

Uhapšen osumnjičeni za obljubu maloljetnika

Podgorica, (MINA) – Nikšićka policija uhapsila je sugrađanina R.L. (62) zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje na štetu maloljetnika, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da je sinoć oko 23 sata otac maloljetnog dječaka prijavio policiji da je R.L. fizički napao njegovog maloljetnog sina i nanio mu povrede aluminijskom šipkom u predjelu glave.

„Policija je brzo reagovala i odmah u službene prostorije dovela R.L. od kojeg su prikupljena obavještenja“, kaže se u saopštenju.

Dodaje se da su obavještenja prikupljena i od maloljetnika, kojem je ukazana ljekarska pomoć i konstatovane lake tjelesne povrede.

„Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je R.L. u svojoj porodičnoj kući nakon fizičkog napada izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje na štetu maloljetnika“, navodi se u saopštenju.

Iz policije su kazali da je o događaju obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se R.L. uhapsi zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo.

Najčitanije