fbpx
NaslovnicaCrna GoraJavni poziv za sufinansiranje članarine djeci koja se bave sportom

Javni poziv za sufinansiranje članarine djeci koja se bave sportom

Podgorica, (MINA) – Ministarstvo sporta i mladih objavilo je Javni poziv za sufinansiranje bavljenja djece sportskim aktivnostima u okviru sportskih klubova.

U skladu sa već donesenom Odlukom, resor na čijem je čelu Nikola Janović finansiraće čak do 70 odsto iznosa članarine za djecu rođenu 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 i 2011. godine, koja se bave sportskim aktivnostima u okviru sportskih klubova.

Tekst Javnog poziva nalazi se na oficijalnom sajtu Ministarstva sporta i mladih: http://www.ms.gov.me/vijesti/226029/Javni-poziv-za.html

Janović je kazao da je ponosan na inicijativu Ministarstva koje je novim Zakonom o sportu, uvelo sufinansiranje članarina za djecu koja žele da se bave sportom u sportskim klubovima.

“Kroz navedenu inicijativu ne širimo samo bazu naših sportista i omogućujemo djeci da se u još većoj mjeri bave sportom, već pružamo i pomoć njihovim roditeljima i dajemo podršku sportskim klubovima. Čvrsto vjerujem da je ova plemenita odluka siguran korak ka zdravoj budućnosti naše države”, naveo je Janović.

Najčitanije