fbpx
NaslovnicaCrna GoraMedojević: Naknadna pamet Krivokapića uvreda za PzP

Medojević: Naknadna pamet Krivokapića uvreda za PzP

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević kazao je da ga predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić nije odmah pozvao na sastanak koji je u subotu održao sa liderima Demokratskog fronta (DF) i dodao da je “naknadna pamet” premijera uvreda za njega i partiju.

On je kazao da je, tek nakon javnog saopštenja u subotu ujutru da ga premijer nije pozvao na sastanak, i nakon obavljenih razgovora sa liderima DF-a Milanom Kneževićem i Andrijom Mandićem u subotu dobio poruku od sekretarice Krivokapića da se čuju oko sastanka.

Medojević je kazao da je vjerovatno na jučerašnjim sastancima bilo riječi i o njemu, pa je Krivokapić naknadno shvatio da je napravio grešku.

„Što se mene tiče sastanak sa liderima DF-a je već završen i ja na njega nijesam pozvan“, rekao je Medojević.

On je kazao da su se sastanci sa Krivokapićem pokazali besmislenim jer premijer ne drži riječ i ne poštuje PzP, niti DF.

Medojević je poručio da je spreman sve nesuglasice i “ogromne razlike” sa Krivokapićem da razjasnim javno u TV duelu.

“Ovu naknadnu pamet Krivokapića razumijem kao nastavak politike ignorisanja uvreda, nepoštovanja prema PzP-u i njemu lično, kao lideru parlamentarne stranke bez čijih pet glasova ne bi bio izabran za Premijera”, rekao je Medojević.

On je poručio da PzP više neće tolerisati „petljavine, lažavine, intrige, prevare, ogovaranja iza leđa od strane Krivokapića“.

Kako je rekao, od izbora u Nikšiću, Vlada više nije ekspertska, niti nestranačka, već manjinska Vlada URE i Demohrišćanske stranke u osnivanju.

Medojević je ponovio da DF neće glasati za nijedan zakon u Skupštini dok se ne usvoje tužilački zakoni koje su predali u proceduru u Skupštini, uključujući i budžet.

“I ako se usvoje tužilački zakoni, podrška budžetu će zavisiti od toga koliko je ispoštovan program PzP i DF i izborna obećanja biračima”, rekao je Medojević.

Najčitanije