fbpx
NaslovnicaCrna GoraDruštvoUhapšeni osumnjičeni za lažno prijavljivanje i oduzimanje vozila

Uhapšeni osumnjičeni za lažno prijavljivanje i oduzimanje vozila

Podgorica, (MINA) – Barska policija uhapsila je azerbejdžanskog državljanina S.A. (22), osumnjičenog za lažno prijavljivanje i P.Š. (50) iz Bara, koji se tereti za krivično djelo oduzimanje vozila, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da je barskoj policiji S.A. prijavio da su ga fizički napale dvije nepoznate osobe, u ulici Petra Vojvodića u Baru.

Iz policije su rekli da je S.A. prijavio da je jedna od te dvije osobe od njega ukrala novčanik sa 325 EUR, kao i mobilni telefon.

„Nakon toga su se te dvije osobe, po kazivanju prijavioca, udaljile vozilom u nepoznatom pravcu“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su naveli da su njihovi službenici preduzeli aktivnosti u cilju rasvjetljavanja tog događaja i utvrđivanja svih činjenica i okolnosti, i da su došli do sumnje da se prijavljeni događaj nije dogodio.

„Sa svim je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem je nalogu S.A. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo lažno prijavljivanje“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da su pripadnici barske policije uhapsili i P.Š, koji se sumnjiči za krivično djelo oduzimanje vozila.

„On je to djelo izvršio na štetu jednog stranog državljanina u čije je plovilo ušao, pronašao ključeve, stavio ga u pogon i uputio se u pravcu Budve, gdje je u blizini jednog plažnog bara plovilo ostavio“, rekli su iz policije.

Oni su kazali da je P.Š. uhapšen po nalogu postupajućeg tužioca.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije