fbpx
NaslovnicaCrna GoraKrivokapić: Vlada i institucije da spriječe nasrtaje na novinare

Krivokapić: Vlada i institucije da spriječe nasrtaje na novinare

Podgorica, (MINA) – Vlada od svih institucija očekuje da zajedničkim djelovanjem spriječe sve moguće nasrtaje na život i dostojanstvo novinara, poručio je premijer Zdravko Krivokapić, dodajući da se istina o svim nerasvijetljenim zločinima u Crnoj Gori mora saznati.

Krivokapić je to kazao povodom Međunarodnog dana okončanja nekažnjivosti zločina nad novinarima.

Prema njegovim riječima, taj dan predstavlja priliku da se javnost podsjeti na nasrtaje, prijetnje, ranjavanja, nezakonita praćenja, maltretiranja, ponižavanja i najteže zločina koji su se desili u Crnoj Gori, a čije su žrtve bili novinari.

Kako je kazao, mnogi slučajevi su, nažalost, ostali nekažnjeni.

Krivokapić je ocijenio da, dok god država i sve njene institucije ne pokažu beskompromisno nepristajanje na nemoć pred zločincima i pred njihovom nekažnjivošću, društvo ne može biti spokojno ni zadovoljno.

“Vlada, i ja kao premijer, očekujemo od svih institucija da budućim, zajedničkim djelovanjem preveniramo sve moguće nasrtaje na život i dostojanstvo novinara. Istina o svim nerasvijetljenim zločinima u Crnoj Gori, mora se saznati i pravda mora biti zadovoljena”, napisao je Krivokapić na Tviteru /Twitter/.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije