fbpx
NaslovnicaCrna GoraDan otvorenog srca za Iliju

Dan otvorenog srca za Iliju

Tivat, (MINA) – Dječak Ilija, star mjesec i po, kome je neophodna operacija srca dobiće novac prikupljen na desetom humanitarnom novogodišnjem bazaru „Dan otvorenog srca“, odlučio je Organizacioni odbor manifestacije.

Odborom predsjedava predsjednik Opštine Siniša Kusovac.

Kako je saopšteno iz tivatske Opštine, predlog da se prikupljeni novac usmjeri za liječenje novorođenog mališana koga operacija na srcu očekuje 14. januara, stigao je od pedijatrijske službe Doma zdravlja Tivat.

Bazar će, kako je najavljeno biti održan u četvrtak 20. decembra na Trgu magnolija, od 11 časova ili, u slučaju loših vremenskih prilika, u holu administrativne zgrade Opštine Tivat.

Vizelni identitet bazara uradio je Brand New Tivat a organizatori manifestacije su tradicionalno Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja, Organizacija žena Tivta i Crveni krst.

Sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja. Darka Ognjanović rekla je da prikupljen novac usmjeravaju pojedincu, djetetu, kojem je najpotrebnije i uglavnom je riječ o sredstvima za liječenje.

„U zavisnosti od sredstava, moguće je da ćemo obezbijediti i sredstva za podršku liječenja još dvoje djece”, kazala je Ognjanović.

Ona je pozvala sve zainteresovane da se prijave štandove na bazaru a svim ljudima dobre volje da se pridruže kako bi i ove godine manifestaciju organizovali na najbolji mogući način.

“Dobrodošao je svako ko može da donira odnosno ponudi na prodaju na bazaru knjige, igračake, cvijeće, kolače, suvenire, bižuteriju, antikvitete, ručne radove si lično“, rekla je Ognjanović.

Najčitanije