Naslovnica Mina Sport Fudbal Marković i dalje u vođstvu

Marković i dalje u vođstvu

Podgorica, (MINA) – Golgeter Sutjeske, Božo Marković sa 16 postignutih golova zauzima prvo mjesto na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Vezista Budućnosti Draško Božović i napadač Rudara Vuk Striković iz Rudara postigli su po 12, a gol manje Kristijan Vuljaj iz Dečića.

Po deset golova postigli su napadač Podgorice, Šaleta Kordić, igrač Dečića Iljir Camaj i vezista Sutjeske, Milutin Osmajić, a po osam igrači Budućnosti Dejan Zarubica i Igor Ivanović iz Budućnosti.

Napadač Iskre, Ivan Vuković, Miloš Raičković iz Budućnosti, albanski internacionalac u dresu Jezera Ndue Mujeci, Anđelko Jovanović iz Podgorice i Goran Milojko iz Zete strijelci su po šest golova.

Po pet postigli su golgeter OFK Titograda, Marko Mrvaljević, Anđelo Rudović iz Dečića, Arihiro Sentoku iz Podgorice, igrač Zete Marko Burzanović, Miloš Zečević iz Rudara, Zaim Divanović iz Petrovca i Lazar Mijović iz Budućnosti, .

Po četiri puta u listu strijelci upisali su se fudbaleri Iskre, Bogdan Milić i Zoran Petrović, igrači Zete Vasko Kalezić i Kođo Nijaveđi, Nikola Čelebić iz Podgorice, Nikola Janjić i Igor Pajović iz Sutjeske i Zoran Mikijelj iz Petrovca.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u narednih šest golgeteri Sutjeske Goran Vujović, Igor Ivanović i Marko Ćetković, igrači Mladosti Marko Šćepanović i Zoran Petrović i napadač Zete, Nikola Krstović.

Najčitanije