fbpx
NaslovnicaMINA BusinessLuštica bay značajno doprinosi turizmu

Luštica bay značajno doprinosi turizmu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Turizam u Crnoj Gori je u zamahu, a značajan doprinos dobrim rezultatima u tom sektoru daju investitori i projekti poput Luštice bay-a, ocijenio je premijer Duško Marković na sastanku sa delegacijom Orascom Developmenta.

Iz Kabineta predsjednika Vlade saopšteno je da Marković na sastanku kazao da je crnogorski turizam u ekspanziji i da se svakog dana bilježi sve više turista.

„Imali smo odličnu zimsku sezonu, a možemo reći da je ljetnja počela ranije. Prema novim podacima, u Crnoj Gori trenutno boravi 29 odsto više gostiju nego u istom periodu prošle godine“, rekao je Marković.

On je saopštio da je zadovoljan razvojem rizorta i dinamikom radova, i dodao da Luštica bay i drugi veliki rizorti na primorju daju novi kvalitet turitičkoj ponudi Crne Gore.

Izvršni direktor Orascom Developmenta, Khaled Bichar, rekao je da projekat Luštica bay ne bi mogao uspješno da se razvija bez kontinuirane podrške crnogorske Vlade.

„Mi ne bismo mogli bez vas, ali ni turizam ne može biti uspješan bez investitora kakav je Orascom Development“, kazao je Bichar.

Na sastanku je razgovarano i o pitanjima značajnim za dinamiziranje radova u rizortu Luštica bay, u vlasništvu Orascom Developmenta.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije