fbpx
NaslovnicaMINA BusinessLansirali EYCA aplikaciju dostupnu mladima u Crnoj Gori

Lansirali EYCA aplikaciju dostupnu mladima u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija doMEn i nevladina organizacija (NVO) Centar za omladinsku edukaciju, lansirali su EYCA mobilnu aplikaciju koja mladima u Crnoj Gori pruža mogućnost da sve benefite EYCA kartice koriste kroz digitalnu aplikaciju.

EYCA kartice, kako je saopšteno, omogućavaju nastavak ostvarivanja povoljnosti koje im kartica nudi u Crnoj Gori i širom Evrope.

Aplikacija je dostupna za preuzimanje za Android i iOS operativne sisteme.

Evropska omladinska kartica (EYCA) je jedina zvanična benefit kartica za mlade u Crnoj Gori, a podržali su je Uprava za sport i mlade i Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta.

“Namijenjena je mladima u Crnoj Gori, uzrasta od 13 do 29 godina i nudi popust na kupovinu i povraćaj novca kod više od 270 partnera u Crnoj Gori i više od 70 hiljada širom Evrope”, navodi se u saopštenju.

Kompanija doMEn je u februaru postala zvaničan partner EYCA-e, kada je u saradnji sa NVO Centar za omladinsku edukaciju organizovan serijal edukativnih predavanja na temu Zanimanja budućnosti, koja su dostupni na EYCA YouTube kanalu kao trajan i koristan resurs dostupan mladima.

Povodom partnerstva sa Evropskom omladinskom karticom, izvršni direktor kompanije doMen, Predrag Lešić, kazao je da im je izuzetno drago što nakon serijala edukativnih predavanja koja su cilj imala da mladima približe važne teme poput toga šta predstavlja lično brendiranje u onlajn svijetu i mogućnosti koje nudi digitalizacija, nastavljaju dalje saradnju sa Evropskom omladinskom karticom.

“Cilj EYCA aplikacije jeste da mladima omogući da koriste sve benefite EYCA kartice kroz mobilnu aplikaciju koju uvijek imaju sa sobom i da sa njom ostvaruju popuste u Crnoj Gori”, dodaje se u saopštenju.

Svaki korisnik EYCA kartice, kako se navodi, može da napravi svoj nalog na aplikaciji putem koje ima pregled ne samo dostupnih popusta, već i opciju dobijanja obavještenja o novim popustima koje može ostvariti u Crnoj Gori. Osim toga, korisnik aplikacije može vidjeti i status kartice (do kad je validna), ali i poručiti novu.

Izvršni direktor NVO Centar za omladinsku edukaciju, Jugoslav Radović, kazao je da su ponosni na dosadašnju saradnju sa kompanijom doMEn koja im je omogućila da korisnicima ponude i digitalnu verziju EYCA kartice.

“Posebna vrijednost ove inicijative je to što imamo razvijenu za dva najpopularnija mobilna operativna sistema – Android i iOS. Činjenica da je ovaj društveno odgovorni program do sada okupio više od 20 hiljada mladih ljudi, motiviše nas da i u narednom periodu kreiramo nove benefite i dodatno unapređujemo položaj omladinaca u Crnoj Gori”, rekao je Radović.

Saradnjom kompanije doMEn i NVO Centar za omladinsku edukaciju na EYCA programu, kako se zaključuje, zajedničkim snagama pomaže se zajednici na polju digitalizacije, novih tehnologija i uključivanja mladih u digitalni svijet.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije