fbpx
NaslovnicaMINA BusinessLet za Rim ponedjeljkom i petkom

Let za Rim ponedjeljkom i petkom

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna avio-kompanija, Air Montenegro, danas organizuje prvi let na relaciji Podgorica-Rim.

Do Rima će se letjeti svakog ponedjeljka i petka, a cijena karte zavisiće od popunjenosti kapaciteta i datuma putovanja.

Privredno-politička delegacija u devet sati leti za Rim.

Portparolka Air Montenegra, Maja Bjelić, kazala je u emisiji Dobro jutro Crna Goro da je od januara do novembra ove godine na relaciji Podgorica-Rim prevezeno oko 33 hiljade putnika.

“U prilog tome da će ova relacija biti rentabilna, govori činjenica da su naša očekivanja da ćemo tokom zimske sezone ove godine prevesti oko četiri hiljade putnika, dok su očekivanja za ljetnju sezonu da će se ta brojka kretati oko deset hiljada”, kazala je Bjelić, prenosi portal RTCG.

Ona je objasnila da putovanje traje oko sat i 20 minuta, zavisno od vremenskih uslova, a cijene variraju u odnosu na popunjenost aviona, datuma polazaka i povrataka.

Air Montenegro je najavio za ljetnju sezonu naredne godine otvaranje četiri nove destinacije za sada.

“Riječ je o prvi put otvaranju destinacije za Azerbejdžan, odnosno Baku iz Tivta. Iz Tivta ćemo tokom ljetnje sezone takođe letjeti i za Izmir, a iz Podgorice za ljetnu sezonu naredne godine smo pripremili novu destinaciju Podgorica-Minhen i Podgorica-Ostrava Češka”, rekla je Bjelić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Lajcak - Milatovic

Crna Gora da iskoristi pozitivan momenat i postane prva naredna članica EU

Podgorica, (MINA) – Crna Gora treba da iskoristi pozitivan momenat u Evropskoj uniji (EU)...