fbpx
NaslovnicaMINA BusinessČine sve da efikasno pristupe realizaciji mjera Vlade

Čine sve da efikasno pristupe realizaciji mjera Vlade

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Voli trade u potpunosti podržava novousvojene vanredne mjere Vlade, koje za cilj imaju zaštitu građana i države od širenja koronavirusa, saopštila je direktorica marketinga tog trgovačkog lanca, Olivera Lakonić.

Ona je kazala da su menadžment i cjelokupno osoblje uradili sve kako bi se efikasno pristupilo realizaciji tih mjera.

“Tako da od jutros svi naši marketi funkcionišu u skladu sa odredbama, odnosno, na propisani način.

Naši potrošači, kako je pokazalo iskustvo od jutros, već su dobro informisani i pridržavaju se svih potrebnih mjera”, rekla je Lakonić za Infobiro.

Ona je zahvalila potrošačima i dodala da im svima znači to što se ponašaju krajnje kulturno i zamolila da tako i ostane.

Prema njenim riječima, ispred Voli marketa precizno je određeno mjesto za čekanje i vodi se računa o poštovanju socijalne distance.

“Dodatno, naše radnice koje su u direktnom kontaktu sa potrošačima i novcem nose rukavice i koritiste Asepsol više puta u toku dana, a Volijeve restorane smo zatvorili. To su mjere koje su od sinoć stupile na snagu i kojih se pridržavamo”, kazala je Lakonić.

Ona je dodala da se snabdijevanje realizuje neometano, kao i da imaju kontakte i partnerstva sa dobavljačima iz regiona.

Najčitanije