fbpx
NaslovnicaCrna GoraOlimpijcima Olimpijske kartice kompanije Sport vižen

Olimpijcima Olimpijske kartice kompanije Sport vižen

Podgorica, (MINA) – Crnogorski sportisti, učesnici olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016. i Pjongčangu 2018. godine dobiće Olimpijske kartice na osnovu kojih u koncept prodavnicama kompanije Sport vižen /Sport vision/ mogu ostvariti posebne popuste, saopšteno je iz Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK).

Saopšteno je da će karticu dobiti 39 sportista, koji će moći da ostvare popust od najmanje 30 odsto na novu kolekciju, uz dodatnih 15 na postojeću kolekciju.

Predsjednik COK, Dušan Simonović kazao je da je ideja potekla od sportista i da je podržana od sponzora, kompanije Sport vižen.

“Pored značajnih donacija, koje činimo zahvaljujući braći Veličković, odlučili smo da prihvatimo inicijativu sportista. Crnogorski sportisti moći će po beneficiranim cijenama, tačnije po nabavnim, kupuju sportsku opremu. Trudićemo se da i na drugi načine pomognemo sportiste, kako bi imali dobru opremu za nastupe i bili rastećeni kroz taj segment”, kazao je Simonović.

On je kazao da sportisti mogu računati na podršku COK.

“Računajte na našu pomoć, ali i mi računamo na vaše uspješne nastupe i rezultate, na što više olimpijskih normi za Tokio”, kazao je Simonović.

Izvršni direktor kompanije Sport vižen, Petar Veličković ponovio je da im je izuzetna čast biti sponzor nacionalnog olimpijskog komiteta.

“Naša čast i obaveza je da na najbolji način obučemo naše sportiste. Sredili smo da sa našim partnerima Sport vižen global i Najk da crnogorska reprezentacija dobije najbolju sportsku opremu na svijetu. Pred nama je veliki zadatak da, ono što smo obećali, pokažemo na Igrama malih zemalja Evrope da su naši sportisti što se tiče sportske najbolji. Nadam se da će to i rezultatima potvrditi”, kazao je Veličković.

On je naglasio da je cilj kompanije da Igre u Tokuju dočekaju spremni, sa opremom marke koju su obećali.

“Očekujemo i nadamo se da će na grudimo pored znaka Najk u Tokiju biti medalje. Olimpijska kartica je mali znak pažnje naše kompanije. Želimo da svim našim sportistima olimpijcima uručimo kartice koje će imati određene benifite na novu kolekciju i na sve postojeće popuste i snižene cijene”, rekao je Veličković.

On je naglasio da se kartica može koristiti u svim maloprodajnim objektima Sport vižen i Najk šopu.

“Ona važi do završetka olimpijskog ciklusa, odnosno do završetka Igara u Tokiju”, kazao je Veličković.

Članica ženske rukometne reprezentacije, Milena Raičević kazala je da je postojala ideja, ali da ništa od toga ne bi bilo da nije bilo ljdi koji će je realizovati.

“Zahvalnost COK i Sport viženu, koji su malim gestom napravili veliku stvar”, kazala je Raičević.

Najčitanije