fbpx
NaslovnicaCrna GoraTuzović: BS će još odlučnije nastaviti svoju misiju

Tuzović: BS će još odlučnije nastaviti svoju misiju

Podgorica, (MINA) – Glasovi koje je Bošnjačka stranka (BS) osvojila na izborima u Podgorici jasan su znak da partija ima čvrste temelje, ocijenio je predsjednik Odbora BS Glavnog grada Edin Tuzović i poručio da će ta stranka još odlučnije nastaviti svoju misiju.

Tuzović je, kako je saopšteno iz BS, zahvalio svima koji su na izborima svoj glas dali toj partiji i ideji da Podgorica bude svih građana i da svaka ulica i kvart bude “Podgorica i glavni grad u pravom smislu te riječi”.

„Naših 955 glasova, koji su odoljeli svim pritiscima koji je zadnjih nekoliko mjeseci vršen na njih, a posebno u finišu kampanje, naša su snaga i podsticaj, te jasan znak da BS ima čvrste temelje i nesavladive bedeme na kojima će nastaviti da gradi i Podgoricu i Crnu Goru svih nas, kao i vrijednosti za koje se zalažemo“, rekao je Tuzović.

On je kazao da je, kada sagleda okolnosti pod kojima su održani izbori i pritisak pod kojim su se našli glasači BS, zadovoljan rezultatom izbora.

„Ali sam posebno ponosan na svakog našeg glasača i svaki naš glas. Još posvećenije i odlučnije, složno i iskreno, radićemo u narednom periodu, kako bi svaki budući izborni rezultat bio bolji“, dodao je Tuzović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije