fbpx
NaslovnicaCrna GoraBečić: Nastavak odličnih rezultata bezbjednosnog sektora

Bečić: Nastavak odličnih rezultata bezbjednosnog sektora

Podgorica, (MINA) – Bezbjednosni sektor, uz sve izazove i opstrukcije, nastavlja sa odličnim rezultatima i brojnim akcijama, poručio je potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić.

On je to rekao povodom večerašnje akcije u kojoj su službenici Sektora za borbu protiv kriminala uhapsili pripadnika organizovane kriminalne grupe I.K. (38).

“Pohvaljujem još jednu hrabru i odlučnu akciju Sektora za borbu protiv kriminala u saradnji sa Specijalnim policijskim odjeljenjem i Odjeljenjem bezbjednosti Budva, koja je večeras rezultirala hapšenjem jednog od bjegunaca od pravde koji slovi za visokorangiranog pripadnika jednog od kriminalnih klanova”, naveo je Bečić u saopštenju.

Kako je rekao, bezbjednosni sektor pokazuje na svakom koraku svoju snagu i riješenost države.

“Tako da je poruka vrlo jasna svim bjeguncima od pravde i učiniocima krivičnih djela. Gdje god bili, kako god se zvali i kom god klanu pripadali, ruka pravde će vas stići jer više nema igranja sa državom”, rekao je Bečić.

Kako je naveo, uz sve izazove i opstrukcije, nastavljaju sa odličnim rezultatima i brojnim akcijama bezbjednosnog sektora.

“Ponosan i zahvalan brojnim časnim i hrabrim službenicima bezbjednosnih struktura koji i večerašnjom i brojnim drugim akcijama pokazuju kako se služi državi i bori protiv organizovanog kriminala”, zaključio je Bečić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije