fbpx
NaslovnicaCrna GoraBečić: Omogućiti da Ćulafić bude izabran za predsjednika Opštine Berane

Bečić: Omogućiti da Ćulafić bude izabran za predsjednika Opštine Berane

Podgorica, (MINA) – Lider Demokrata Aleksa Bečić pozvao je koalicione partnere te stranke i odbornike u Opštini Berane da ispoštuju koalicioni sporazum i omoguće dogovoreni izbor Damjana Ćulafića za predsjednika Opštine.

Bečić, koji je i potpredsjednik Vlade, podsjetio je da koalicioni sporazum predviđa rotaciju na mjestu predsjednika Opštine Berane na polovini mandata.

“Pozivam sve koalicione partnere, njihova rukovodstva i odbornike u Opštini Berane da ispoštuju datu riječ i koalicioni sporazum koji predviđa rotaciju na mjestu predsjednika Opštine na polovini mandata i omoguće dogovoreni izbor Damjana Ćulafića za predsjednika Opštine”, naveo je Bečić u saopštenju.

On je podsjetio da su krajem 2018. godine Dragan Krapović i on, i pored, kako je naveo, veoma narušenih odnosa sa Demokratskim frontom i na lokalnom i na državnom nivou, zajedno istupili javno i saopštili da će se rotacija između Krapovića i Marka Carevića obaviti u dan kada je dogovoreno.

Kako je rekao Bečić, nije bilo odugovlačenja, izbjegavanja, izgovora ili trikova i bilo je kao i uvijek kod Demokrata – držanje date riječi i svih sedam odbornika Demokrata u Skupštini opštine Budva su glasali za realizaciju dogovorenog.

“Nadam se će i u slučaju rotacije u Beranama svi ići putevima poštovanja dogovora, koalicionog sporazuma i date riječi, jer čast i obraz moraju uvijek biti zvijezda vodilja”, zaključio je Bečić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije