fbpx
NaslovnicaMina SportAntić: Glavni grad ponosan na uspjeh Maje Rajković

Antić: Glavni grad ponosan na uspjeh Maje Rajković

Podgorica, (MINA) – Glavni grad je ponosan na uspjeh atletičarke Maje Rajković i srećan što je zahvaljujući saradnji sa Paraolimpijskim komitetom i njenim klubom Vihor imao udjela u tom rezultatu, kazao je pomoćnik sekretara za kulturu i sport Miloš Antić.

On je priredio prijem za Rajković, koja je osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Bidgošću, njegog trenera Veljka Čegara i predsjednika Paraolimpijskog komiteta Igora Tomića.

Antić je istakao da je Majino ostvarenje i način na koji je stigla do medalje, pokazatelj da se trud i odricanja uvijek isplate.

“Glavni grad će i u narednom periodu biti prava podrška našim paraolimpijcima, uz želju da nastave da na pravi način promovišu i Podgoricu i Crnu Goru na takmičenjima širom planete”, rekao je Antić.

Rajković se zahvalila na prijemu i odnosu Glavnog grada prema svim paraolimpijcima i uopšte prema paraolimpijskom pokretu.

“Vaša podrška nam zaista mnogo znači i sigurna sam da će ovaj rezultat, kao i brojni vrhunski rezultati mojih kolega, biti samo podstrek za još veće uspjehe u budućnosti”, istakla je Rajković.

Najčitanije