fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSZA SVE MTEL KORISNIKE BOX I MSAT PAKETA OTKLJUČANI DODATNI TV KANALI...

ZA SVE MTEL KORISNIKE BOX I MSAT PAKETA OTKLJUČANI DODATNI TV KANALI DO KRAJA JANUARA

Podgorica, 29. novembar 2022. – Kompanija MTEL i ove godine u susret novogodišnjim praznicima kreće ranije i pripremila je mnogo lijepih iznenadjenja za sve korisnike. Tokom promotivnog perioda počev od 1.12.2022. pa sve do 31.01.2023. godine mBOX i m:SAT korisnici će imati omogućen pristup dodatnim TV kanalima.

Za HBO pakete je potrebno izvršiti aktivaciju pozivom na broj 1600, a može i putem aplikacije Moj mtel ili prijavom na portal Moj mtel, na linku: https://moj.mtel.me/ i svim korisnicima je HBO paket dostupan do 15.januara 2023.godine. Ponuda se ne odnosi na paket Zadruga.

Podsjećamo da je za nove korisnike kablovske televizije, Interneta i fiksne telefonije obezbijeđen  50% popust na pretplatu prvih 3 mjeseca, potom čak do 200 GB GRATIS mobilnog Interneta i preko 250 vrhunskih TV kanala. I tu nije kraj iznenađenjima jer za sve koji odaberu neko od mBOX 4 paketa dobijaju na poklon telefon i mogućnost premotavanja do 7 dana unazad.

Svi koji zaključe ugovor na 24 mjeseca uz  neki od m:SAT TV paketa, u promotivnom periodu od 6 mjeseci plaćaće pretplatu samo 1 euro, uz gratis uslugu na drugom TV uređaju. Korisnici m:SAT paketa mogu da uživaju u preko 140 najboljih kanala iz zemlje, regiona i svijeta.

Kao dodatni benefit, postojeći korisnici MTEL kablovskih paketa i m:tel postpaid paketa – Urban ili Urban NEO, dobijaju 30 % popusta na pretplatu za odobrani m:SAT paket.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

Ubjedljiv poraz Jadrana u Splitu

Podgorica, (MINA) - Vaterpolisti Jadrana poraženi su večeras u Splitu od Novog Beograda 17:9,...