fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSNovogodišnja internet euforija u One mreži - 100 GB na poklon svim...

Novogodišnja internet euforija u One mreži – 100 GB na poklon svim korisnicima

Novogodišnja euforija uveliko je već i na internetu, a kompanija One poklanja svim svojim korisnicima dodatnih 100 GB koji će prazničnim danima dodati još više zabave i sjaja.

Svoj poklon, kako poručuju, svi u One mreži mogu otpakovati do 15. januara, putem Moj One aplikacije, a ako je riječ o biznis korisnicima, preko Biznis portala.

Ova fenomenalna ponuda nakon aktivacije u promo periodu, pripejd korisnicima dodnosi poklon gigabajte u narednih pet dana, dok je korisnicima u postpejdu na raspolaganju sve do polovine januara.

“Za Novu godinu, svima želimo da dijele zajedništvo, radost i lijepe trenutke. Sa poklonom koji smo pripremili za sve u One mreži, željeli smo da im darujemo mogućnost da tokom praznika sasvim opušteno komuniciraju. A komunuikacija je u stvari razmjena. Riječi, ideja, emocija, vrijednih momenata koji su još ljepši ako ih podijelimo sa drugima”, istakao je Brano Đurović, komercijalni direktor u kompaniji One.

Pored ovog poklona koji donosi 100 GB, korisnicima i onima koji to tek žele da postanu, na raspolaganju je i sjajna novogodišnja ponuda kompanije One. Ona podrazumijeva do 200 GB dodatnog interneta, popuste na sve telefone u ponudi, kao i ekstra poklon – One vaučer sa dodatnih 50 eura popusta za kupovinu telefona koji korisnik može pokloniti svojoj posebnoj, One osobi.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

Podrška za unapređenje privrednog ribolova na Skadarskom jezeru

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, pozvalo je zainteresovane da se do...