fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTO Bar učestvovala na forumu u Beogradu

TO Bar učestvovala na forumu u Beogradu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija Opštine Bar ove godine je učestvovala na MICE forumu WESTM 2021 u Beogradu, u cilju promocije turističkih proizvoda.

Konferencija WESTM, koja se održavala u utorak i srijedu, je dugi niz godina mjesto susreta i razmjene znanja za industriju događaja, ali i ostalih vidova turizma.

“Fokus konferencije bio je usmjeren na Jugoistočnu Evropu, kao i na mogućnosti za bolje povezivanje u regionu, a zbog loše zdravtsvene situacije u Evropi B2B susreti ove godine nijesu održani”, navodi se u saopštenju.

Na konferenciji su govorili neki od vodećih imena iz regiona i svijeta iz oblasti turizma.

“Ovo je bila prava prilika da se proširi znanje i steknu važni kontakti i poznanstva. Bilo je razgovora o gradovima regiona kao generatorima razvoja turističke ponude kao i saradnje u promociji turističkih proizvoda”, rekli su iz TO Bar.

Iz Crne Gore na konferenciji su bili prisutni predstavnici Nacionalne turističke organizacije (NTO) i TO Ulcinja, a na kraju foruma dodjeljene su nagrade u akciji – Za novi kvalitet u turizmu PRIZMA 2021.

WESTM MICE 2021 su organizovali Turistička organizacija Beograda, CERTUS-a (Centar za razvoj turizma Srbije) u saradnji sa Turističkom prizmom sa kojima TO Bar ima prethodno uspostavljenu saradnju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije