fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstavnici DPS-a odgovorno radili

Predstavnici DPS-a odgovorno radili

Kotor, (MINA-BUSINESS) – Svi koji su prethodnih godina u ime Demokratske partije socijalista (DPS) na bilo koji način bili angažovani u kompaniji Luka Kotor radili su odgovorno, profesionalno i zakonito, saopštili su iz Opštinskog odbora te partije u Kotoru.

“To se posebno odnosi na period pandemije, kada je odlukama nacionalnih organa obustavljena osnovna djelatnost kompanije. Upravo je takvim odnosom sačuvana supstanca kompanije, zaštićeni interesi zaposlenih i vlasnika kapitala i stvorene pretpostavke da se nakon okončanja takvih mjera krene ponovo u poslovne aktivnosti”, rekli su iz kotorskog DPS-a.

Oni su dodali da je aktivnosti Luke Kotor uvjek karakterisala transparentnost u radu, kao i da su sve odluke bile javne i dostupne, a provjeravali su ih nadležni organi, inspekcije i revizori.

“Uvjereni smo da politikanstvo kojem pribjegavaju pojedinci ne može narušiti ugled kompanije i ljudi koji su odgovorno obavljali svoje poslove”, navodi se u saopštenju.

Oni su poručili i da neće komentarisati dešavanja u vezi imenovanja i razrješenja izvršnog direktora Luke Kotor i ujdurmu koju priređuju građanima Kotora i široj javnosti osobe zaposlene u kompaniji, a čiji su postupci i djelovanje itekako poznati i kotorskoj i cjelokupnoj crnogorskoj javnosti.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije