fbpx
NaslovnicaMINA BusinessURA: Aktuelno rukovodstvo Plantaža prikriva sopstveni kriminal

URA: Aktuelno rukovodstvo Plantaža prikriva sopstveni kriminal

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Aktuelno partijsko rukovodstvo Plantaža ne libi se da pompeznim najavama u medijima o tužbama protiv članice Građanskog pokreta URA, Valerije Saveljić, prikrije očigledni sopstveni kriminal, saopštili su danas iz te partije.

Iz Građanskog pokreta URA su kazali da aktuelno partijsko rukovodstvo Plantaža godinama srlja u kriminal i korupciju, za šta svakim danom izlaze na vidjelo novi dokazi.

“Iz aktuelnog upravljačkog kriminalnog broda Plantaža neki su već počeli da napuštaju palubu, dok su drugi, da bi zamaskirali sopstvena nedjela, ovih dana počeli da u medijima prijete tužbama. Htjelo bi aktuelno rukovodstvo Plantaža da sakrije od javnosti svoje prljave poslove i da o tome niko ne priča”, navodi se u saopštenju.

Oni su dodali da, na svu sreću, postoji čitav niz kontrolnih mehanizama koji svjedoče o kriminalu u toj državnoj kompaniji, a čemu je nemjerljivu ulogu dala i Saveljić.

“Profilima likova poput aktuelne izvršne direktorice, Verice Maraš, ne smeta bilo koja moralna skrupula u izvođenju nezakonitih radnji u šta se cjelokupna crnogorska javnost u nekoliko navrata mogla i slikovito uvjeriti. Možda je Maraš sa svojom svitom iz Demokratske partije socijalista (DPS) navikla na metod rada u kojem je niko ne bi kontrolisao dok ona prekrivena crnogorskom zastavom otima novac svih građana, ali se mora navići na neko drugo vrijeme” poručili su predstavnici Građanskog pokreta URA.

Oni su kazali da će Maraš morati da se navikne na vrijeme koje će označiti funkcionisanje pravne države u kojoj će zakoni biti jednaki za sve.

“Maraš će se morati navići vrijeme kada će ljudi koji su na funkciji, koju ona još malo obavlja, polagati račune građanima o načinu vođenja državne kompanije, kao i na vrijeme kada će Plantaže opet zasijati punim sjajem sa domaćinskim i moralnim načinom upravljanja“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije