fbpx
18.9 C
Podgorica
September 29, 2022.
NaslovnicaMINA BusinessSjutra o izazovima turističke sezone

Sjutra o izazovima turističke sezone

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Sastanak skupštinskog Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje na temu izazova u ovogodišnjoj turističkoj sezoni, drugi po redu, biće održan sjutra u hotelu Bianca u Kolašinu.

Sastanak će održati predsjednik Odbora Dragan Krapović, ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović, direktorica Nacionalne turističke organizacije (NTO) Ana Tripković-Marković i direktor preduzeća Nacionalni parkovi Crne Gore Aleksandar Bulatović.

Kako se navodi na sajtu Skupštine, drugom sastanku Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje, prisustvovaće i predsjednici opština Kolašin, Žabljak, Šavnik, Plužine, Pljevlja, Berane, Bijelo Polje, Mojkovac, Rožaje, Andrijevica, Plav, Gusinje i Petnjica.

Najavljeno je i prisustvo predstavnika Regionalne razvojne agencije Bjelasica, Komovi, Prokletije, kao i Udruženja seoskih domaćinstava Crne Gore.

Sastanak je moguće pratiti putem lajvstriminga, kao i uživo na Parlamentarnom kanalu, lokalnim televizijama i RTCG.

Prvi sastanak Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje na istu temu održan je početkom avgusta u Budvi.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije