fbpx
NaslovnicaMINA BusinessM:tel osvojio prestižnu nagradu Stvaratelji za stoljeća

M:tel osvojio prestižnu nagradu Stvaratelji za stoljeća

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija M:tel je dobitnik velike nagrade i priznanja Stvaratelji za stoljeća za izuzetan doprinos razvoju preduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Evrope.

Nagrada je svečano uručena na Svjetskom kongresu preduzetnika, održanom od 6. do 9. decembra u Dubrovniku.

Izvršni direktor M:tel-a, Zoran Milovanović primio je nagradu i kazao da mu je izuzetna čast i što u ime M:tel-a može da primi tu značajnu nagradu.

„Kompanija M:tel je započela svoje poslovanje u Crnoj Gori 2007. godine, postigavši rezultate koji na svjetskom nivou nijesu zabilježeni. Za rekordnih 77 dana uspostavljena je mreža i započeo je komercijalni rad, a nakon šest mjeseci bila je osvojena već četvrtina tržišta. Sve to je postignuto uz dvije važne činjenice: jedno je vizija Vladimira Lučića, generalnog direktora Telekom Srbija grupe kojoj i MTEL pripada, a drugo je naravno tim koji je ispratio i sproveo tu viziju“, rekao je Milovanović.

On je dodao da kompanija danas ima preko 500 zaposlenih, najveći prihod u u telekomunikacionom sektoru, najveći broj korisnika i da je apsolutni lider u Crnoj Gori.

Prema njegovim riječima, nagrada Stvaratelji za stoljeća ističe M:tel-ovu ulogu kao lidera ne samo po tržišnom učešću, već lidera u ukupnom kapitalu, imovini, inovacijama, tehnološkom napretku i društveno odgovornom poslovanju. M:tel će nastaviti raditi na podizanju standarda u industriji telekomunikacija i podršci zajednici.

„Zakoračili smo u budućnost. Intenzivno gradimo 5G mrežu i ono što mogu da obećam je da ćemo nastaviti sa investicijama i razvojem, te da ćemo se truditi, kao i do sada, da unaprijedimo kvalitet života cjelokupnog društva u Crnoj Gori. Ova nagrada nas obavezuje da to nastavimo i šire“, naveo je Milovanović.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi M:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Crna Gora, Instragramu @mtelcg, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije